Over de Way Changer


 

In het kort

 

  • Krijg meteen een strategie om gedrag te veranderen.
  • Op maat voor jouw situatie.
  • Geschikt voor alle organisaties die met gedragsverandering aan de slag willen.
  • Geen kennis van gedragsverandering of gedragswetenschappen nodig.
  • Snel, online, en zonder grote investering. 
  • Geen eenzijdig advies, maar een strategie voor de volledige situatie.
  • Voor alle situaties te gebruiken en gericht op de lange termijn.
  • Keuze tussen allerlei verschillende casussen.
  • Gebaseerd op onderzoek en gedragswetenschappen.

 


 

Meer informatie

 

De Way Changer laat zien welke strategie in jouw situatie geschikt is om gedrag te veranderen. Zo weet je meteen hoe je de situatie zo kunt inrichten dat deze het beste uit gedrag haalt. Deze online tool maakt gedragsverandering snel, makkelijk en praktisch toepasbaar. Op basis van een aantal vragen over de situatie, laat de Way Changer zien wat je als organisatie allemaal kunt doen om gedrag te veranderen. De Way Changer is geschikt voor allerlei organisaties die met gedragsverandering aan de slag willen, zowel voor (semi)overheden als voor commerciële organisaties. 

​De Way Changer geeft een strategie voor de volledige situatie: hoe kun je deze optimaliseren zodat gewenst gedrag wordt uitlokt? Deze strategie bevat uitleg, praktische tips, concrete stappen die je kunt zetten om gedrag te veranderen, nudges, uitingen en interventies die je rechtstreeks kunt inzetten.  

​Zijn er meerdere situaties waarin je gedrag wilt uitlokken? Of verandert de situatie? De Way Changer berekent voor alle verschillende situaties een strategie op maat. De Way Changer is dus voor elke situatie waarin je gedrag wilt veranderen te gebruiken en zeer geschikt voor de lange termijn.

De Way Changer bevat verschillende casussen voor gedragsverandering. Elke casus in de Way Changer komt voort uit gedragswetenschappelijke expertise. Dat wil zeggen: casussen zijn gebaseerd op onderzoek in de theorie én in de praktijk, specifiek voor het onderwerp waar het om gaat.

We verwerken deze kennis uit de gedragswetenschappen in de Way Changer om gedragsverandering voor iedereen bruikbaar en haalbaar te maken: je hoeft alleen maar de Way Changer in te vullen om erachter te komen wat je kunt doen om gedrag te veranderen. 

 

Lees hier hoe de Way Changer werkt!