Casus: Tevredenheid in de openbare ruimte

Als gemeente wil je de mensen in de openbare ruimte ruimte tevreden maken én houden. Maar de inzet van de gemeente, zoals het schoonhouden van straten of het onderhouden van straatmeubilair, wordt al snel als vanzelfsprekend gezien. Daarom leidt dit niet meer tot meer tevredenheid, of neemt de tevredenheid zelfs weer af. Gelukkig zijn er vanuit een gedragswetenschappelijk perspectief nog veel meer slimme maatregelen die je als gemeente kunt nemen om tevredenheid in de openbare ruimte te vergroten. Zo ga je snel van een “voldoende” naar een “heel goed”. 

De Way Changer voor tevredenheid in de openbare ruimte laat zien wat je als gemeente nog meer kunt doen om tevredenheid te vergroten

 

Strategie voor één situatie over tevredenheid in de openbare ruimte


Wil je deze casus eerst eens eenmalig proberen, voordat je toegang koopt? Of wil jouw organisatie simpelweg maar voor één situatie een strategie om tevredenheid in de openbare ruimte te vergroten? Dan is de strategie voor één situatie geschikt voor jou. 

Om er zeker van te zijn dat de strategie precies op maat is voor jouw situatie, kunnen onze gedragsexperts het invullen van de casus ook begeleiden. Zij loodsen jullie dan door de vragen heen, en lopen na afloop met jullie door de strategie heen. 

  • Strategie voor één situatie (€ 995,95)
  • Strategie voor één situatie met Expert begeleiding (€ 1.079,95)

Alle prijzen zijn inclusief btw. 

Je kunt ons hier een bericht sturen om de strategie voor één situatie wilt aanvragen.

 

Naar het overzicht van casussen

Naar het dashboard